0

Kablovi

Pribor i oprema za violine, gitare, od kofera i torbi, žica za gitare i kontrabas, trske za klarinet, saksofona do ostalog pribora.

Prikazujemo 1 - 4 od 4 (ukupno stranica 1)

6'' FLAT ANGLE / FLAT ANGLE PATCH –PRESPOJNI KAB...

P06059

1,440.00din.

Ernie Ball komplet od 3 patch – prespojnih kablova karakteriše visoko kvalitetan dizajn. Napravljeni su od superiornih komponenata i veoma su izdržljivi i robusni. Dva provodnika pouzdano daju čist zvuk, veoma oštre visoke i čvrste srednje tonove. Višestruka mrežasta zaštita signala štiti i čuva sig..

ERNIE BALL 6.09M JACK - JACK INSTRUMENTALNI KABL C...

P06046

3,100.00din.

Ernie Bal instrumentalni kablovi su vrhunskog dizajna i komponenti napravljeni da traju godinama. Koaksialni kablovi daju pouzdan, jasan ton, oštrih visokih i čvrstih srednjih frekvencija, ton bogat harmonicima. Višestruko zaštićen srednji vod od najkvalitetnijeg materijala, čini kabl skoro bešumnim..

ERNIE BALL KABL ZA INSTRUMENTE

P06044

3,510.00din.

Napravljeni od visokokvalitetnih komponenti osmišljenih sa dugovečnošću na umu. Ovi kablovi daju čist i transparentan signal koji je izuzetno bešuman, a da pritom precizno i verno prenosi sve frekvencije koje vaš instrument proizvodi. Poseduju dvostruko-izolovani dupli provodnik sa kablom dizajniran..

INSTRUMENTALNI KABL

P06048

2,100.00din.

ERNIE BALL 3.048M JACK INSTRUMENTALNI KABL CRNI Ernie Bal instrumentalni kablovi su vrhunskog dizajna i komponenti napravljeni da traju godinama. Koaksialni kablovi daju pouzdan, jasan ton, oštrih visokih i čvrstih srednjih frekvencija, ton bogat harmonicima. Višestruko zaštićen srednji vod od ..

Prikazujemo 1 - 4 od 4 (ukupno stranica 1)